Vloer bewerkingen

Wat kunnen wij door middel van vloer bewerkingen voor u en uw vloer betekenen?
Problemen die men tegenkomt bij het onderhouden van natuursteen en marmeren vloeren zijn net zo uiteenlopend als er soorten vloeren zijn. Om een optimaal resultaat te verkrijgen heeft elk probleem zijn eigen aanpak nodig. Everpolish hecht daarom waarde aan een voor ieder persoonlijk advies. Ondanks deze veelzijdigheid zijn er een aantal standaardproblemen die kenmerkend zijn voor diverse soorten natuursteen soorten. Hoogteverschil tussen de natuurstenen- marmeren tegels onderling, vervuilde voegen, gebruikssporen, krassen, beschadigingen, vlekken, glans verlies van de vloer en dergelijke. Bij de hieronder genoemde vloer bewerkingen ten aanzien van uw vloer staat duidelijk omschreven wat Everpolish voor u als klant kan betekenen;

Kwaliteit

Uiteraard zijn wij als Everpolish niet het enige bedrijf welke werkzaam is op het gebied van vloer renovatie. Er zijn meerdere bedrijven welke zeggen te kunnen slijpen en polijsten maar doen dit met lichte poetsmachines. Dit soort machines werken op 220V en wegen tussen de 20kg en 80kg. Hieronder brengt men “poets pads” aan waar een slijpkorrel zit. Met deze vloer bewerking krijgt de vloer een lichte oppervlakte behandeling en zullen hoogte verschillen, krassen, beschadigingen en vlekken zeker niet of nauwelijks weg gaan. Hoogteverschil in de vloer en tussen de tegels zal blijven, danwel zullen de strakke kanten van de natuurstenen- marmeren tegels rond, hol en bol worden.

vloer bewerking slijpen polijsten marmer

Deze entree heeft wel de juiste vloer bewerking gehad, mede hierdoor heeft de natuurstenen vloer en de entree weer de grandeur welke zij verdient.